Olympique Marseille Valentin Rongier 21 shirt Olympique Marseille Valentin Rongier 21 shirt
Rated 3.9/5 based on 11 customer reviews
Euro29 In stock
Product description: {des}

Goedkope Olympique Marseille shirt Valentin Rongier, koop uw Olympique Marseille voetbaltenue Kind/Dame/Heren met hoge korting in de sale

Hoewel Real Madrid geen aankopen zal doen op de huidige transfermarkt, blijft de club naar de toekomst Olympique Marseille thuistenue Valentin Rongier kind kijken en een speler die hoog op de lijst van mogelijke versterkingen staat, is de 21-jarige Fransman, Dayot Upamecano.

Zinedine Zidane is lange tijd een bewonderaar geweest Olympique Marseille uitshirt Valentin Rongier kind van de centrale verdediger van RB Leipzig, die Madrid verraste met zijn man-of-the-match-prestaties en het karakter dat hij toonde tegen Atlético Madrid in de kwartfinale van Olympique Marseille thuisshirt Valentin Rongier de Champions League.

Met zijn imposante lichaamsbouw (1,86 m, 90 kg) maakte Upamecano indruk in de 2-1 overwinning op Atlético en toonde hij een gedurfd vermogen om de bal vanaf de achterkant naar voren Olympique Marseille voeltaltenue Valentin Rongier kind te werken, terwijl zijn scherpzinnige verdedigende werk een belangrijke rol speelde bij het annuleren van verschillende Atléti-aanvallen. Hij won 81% van de uitdagingen waar hij bij betrokken was, Olympique Marseille thuisshirt Valentin Rongier kind beging slechts één fout en genoot een slagingspercentage van 95%.

De laatste contractuele ontwikkelingen van Upamecano komen ook Madrid ten goede, aangezien hij deze zomer niet kan worden getekend. Met Olympique Marseille uittenue Valentin Rongier kind een contract tot 2021 leek de jonge verdediger deze zomer door te gaan naar een grotere club. Maar eind juli besloot hij te verlengen. zijn deal in Leipzig tot 2023, Olympique Marseille thuistenue Valentin Rongier hoewel zijn vertegenwoordigers ervoor zorgden dat zijn clausule werd verlaagd van € 60 miljoen naar € 45 miljoen. Dat prijskaartje van € 45 miljoen zal in de toekomst een Olympique Marseille thuistenue Valentin Rongier acceptabel cijfer zijn voor Madrid en is minder dan wat de club voor Eder betaalde. Militao afgelopen zomer.

Al deze factoren hebben Upamecano tot het belangrijkste doel gemaakt Olympique Marseille tenue Valentin Rongier kind om het centrum van de verdediging te versterken, waar Sergio Ramos 34 jaar oud is en Nacho de 30 heeft gepasseerd. Raphael Varane, 27, en Militao, 22, zijn geoormerkt als het toekomstige centrale Olympique Marseille tenue Valentin Rongier defensieve partnerschap, hoewel de club zich ervan bewust is dat ze een andere verdediger nodig hebben als het niet gaat zoals gepland.

Omdat zijn zoon Luca Olympique Marseille shirt Valentin Rongier kind de doelman was, woonde Zidane elke wedstrijd van het toernooi bij, dat Frankrijk won. En een van de opvallende spelers voor Zizou van dat titelwinnende team was de sterke en bekwame verdediger, Olympique Marseille tenue Valentin Rongier kind die hij in de toekomst onder zijn bevel hoopt te hebben.

De zesvoudig Ballon d 'Or-winnaar is onlangs in verband gebracht met Premier League-giganten Manchester City en Serie A-kant Inter. Olympique Marseille voetbalshirt Valentin Rongier Hij zou naar verwachting vernieuwen in Barcelona, ​​maar hun capitulatie in de Champions League heeft tot onrust geleid bij de club.

De Colombiaan speelde slechts 78 minuten (tegen Real Olympique Marseille voeltaltenue Valentin Rongier Sociedad op 21 juni) in LaLiga na de 1-0 nederlaag tegen Mallorca eind oktober. Nadat Real Madrid afgelopen zomer zijn vertrek blokkeerde, speelde James Olympique Marseille uitshirt Valentin Rongier dit seizoen in totaal slechts 758 minuten in 14 wedstrijden. Maar met zijn contract dat volgend jaar afloopt, zal Madrid deze zomer waarschijnlijk proberen de uit de gunst gevallen middenvelder te verzilveren.

Toekomst: 'Ook ik Olympique Marseille voetbalshirt Valentin Rongier zou graag willen weten waar ik heen ga. Het kan dagen of weken duren voordat ik weet waar ik heen ga. Ik weet het Olympique Marseille thuistenue Valentin Rongier kind echt niet. Ik wil gaan waar ik kan spelen, waar ik gelukkig ben en waar ik me door iedereen gewild voel. '

Gebrek aan speeltijd: 'Het is frustrerend om niet te spelen. Ik weet dat ik Olympique Marseille uittenue Valentin Rongier kind de voorwaarden heb om altijd te spelen. Maar vanwege andere mensen kan ik dat niet, dus het is frustrerend. Als ik een slechte speler Olympique Marseille shirt Valentin Rongier was, zou ik dat doen. accepteer het, maar ik ben iemand die wil winnen en altijd wil spelen. '

Koop en verkoop Olympique Marseille shirt Valentin Rongier kind/dame/heren met hoge korting in de sale,Goedkope Olympique Marseille thuisshirt/uitshirt/derde shirt, Uitgang Olympique Marseille shirt Valentin Rongier kind/dame/heren online bestellen, Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking van je eigen naam of nummer

Koop en verkoop Frankrijk shirt Valentin Rongier kind/dame/heren met hoge korting in de sale, Uitgang Frankrijk shirt Valentin Rongier kind/dame/heren online bestellen.

Olympique Marseille thuistenue 2021 kopen online

Olympique Marseille uittenue 2021 kopen online

Koop en verkoop Olympique Marseille shirt Valentin Rongier kind/dame/heren met hoge korting in de sale,Goedkope Olympique Marseille thuisshirt/uitshirt/derde shirt, Uitgang Olympique Marseille shirt Valentin Rongier kind/dame/heren online bestellen, Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking van je eigen naam of nummer Koop en verkoop Frankrijk shirt Valentin Rongier kind/dame/heren met hoge korting in de sale, Uitgang Frankrijk shirt Valentin Rongier kind/dame/heren online bestellen. Olympique Marseille thuistenue 2021 kopen online Olympique Marseille uittenue 2021 kopen online