Olympique Marseille Isaac Lihadji 33 shirt Olympique Marseille Isaac Lihadji 33 shirt
Rated 4.4/5 based on 14 customer reviews
Euro29 In stock
Product description: {des}

Goedkope Olympique Marseille shirt Isaac Lihadji, koop uw Olympique Marseille voetbaltenue Kind/Dame/Heren met hoge korting in de sale

Le Classique tussen PSG en Marseille is normaal gesproken een verhitte gelegenheid. Maar de hectische Olympique Marseille uitshirt Isaac Lihadji affaire van zondag was heter dan de meeste, met vijf spelers vrij aan het einde van de wedstrijd na een botsing met meerdere spelers Olympique Marseille voetbalshirt Isaac Lihadji van beide clubs.

Maar liefst veertien gele kaarten werden ook uitgedeeld tijdens de wedstrijd, die Marseille met 1-0 won om hun eerste overwinning op PSG in Parijs sinds Olympique Marseille uitshirt Isaac Lihadji kind 2011 veilig te stellen.

Het onsmakelijke gedrag begon ruim voor de rust, toen PSG-ster Neymar betrokken raakte in een ruzie met Álvaro González van Marseille, die eindigde met de beschuldiging Olympique Marseille voeltaltenue Isaac Lihadji kind van de Braziliaan de Spanjaard van racisme.

Toen Neymar de zijlijn naderde om de Marseille-bank en de scheidsrechter te confronteren na het incident met Álvaro, pikte een tv-microfoon Olympique Marseille thuisshirt Isaac Lihadji het Braziliaanse gezegde op: 'Racisme, nee, racisme, nee', zoals hij naar de Marseille-speler wees.

Later, nadat hij een van de vijf spelers was die diep in blessuretijd werd gestuurd, Olympique Marseille thuistenue Isaac Lihadji kind beweerde Neymar opnieuw dat hij racistisch was misbruikt en richtte hij zich tot de assistent-scheidsrechter toen hij het veld afliep. 'Er was daar een racistische opmerking, daarom Olympique Marseille tenue Isaac Lihadji kind deed ik het', hoorde hij tegen de assistent.

De echt belangrijke Franse bond heeft de klachten van Neymar over racisme naar behoren onderzocht. Hebben zo verschrikkelijk slecht werk Olympique Marseille shirt Isaac Lihadji kind gedaan om het misbruik dat Balotelli in Nice kreeg op te lossen en een herhaling zou ondraaglijk zijn.

Volgens Get France Football News beweerde Téléfoot Chaine-verslaggever Olympique Marseille thuistenue Isaac Lihadji Gregoire Margotton, een van Frankrijks meest gerespecteerde voetbaljournalisten, later dat Álvaro tegen Neymar zei: 'Hou je mond, vieze aap.' Hoewel de GFFN stelt dat die beweringen Olympique Marseille thuistenue Isaac Lihadji kind nog moeten worden geverifieerd. .

Wat er ook werd gezegd, het incident heeft Neymar duidelijk verbolgen gemaakt, waarbij de Braziliaanse aanvaller tweette dat hij spijt heeft dat hij Álvaro niet heeft Olympique Marseille uittenue Isaac Lihadji kind geraakt tijdens de wedstrijd.

Thomas Tuchel, hoofdcoach van Paris Saint-Germain, zei dat hij niet blij was met de reactie van zijn team na een vechtpartij Olympique Marseille thuisshirt Isaac Lihadji kind tegen Marseille toen de kampioenen van de Ligue 1 opeenvolgende nederlagen leden.

PSG-superster Neymar was een van de vijf spelers die zondag met een vurige finish naar Le Classique Olympique Marseille shirt Isaac Lihadji in het Parc des Princes werd gestuurd.

Marseille brak een winless streak van 20 wedstrijden tegen rivalen PSG, niet voordat hosttrio Neymar, Leandro Paredes, Layvin Kurzawa Olympique Marseille tenue Isaac Lihadji en Jordan Amavi en Dario Benedetto in extra tijd een rode kaart kregen.

Na te zijn bezweken voor Florian Thauvins volleybal in de 31e minuut, probeerde Tuchel de nederlaag te Olympique Marseille tenue Isaac Lihadji kind bagatelliseren toen de nummer twee van de Champions League het seizoen 2020-21 opende met opeenvolgende nederlagen.

Tuchel, wiens PSG hun eerste twee wedstrijden van een Ligue 1-seizoen verloor zonder voor de Olympique Marseille voeltaltenue Isaac Lihadji tweede keer in de geschiedenis van de club te scoren na 1978-79, voegde eraan toe: 'Ik vind het resultaat niet mooi. We Olympique Marseille thuistenue Isaac Lihadji hadden een geweldige wedstrijd, een geweldige wedstrijd. prestatie.

Terwijl Kylian Mbappé en Mauro Icardi afwezig waren, kon PSG een debuut geven aan nieuweling Alessandro Florenzi, die van Roma kwam Olympique Marseille voetbalshirt Isaac Lihadji op een eerste lening.

Tuchel heeft duidelijk gemaakt dat hij versterking wil na het vertrek van Thiago Silva en Edinson Cavani, terwijl de Duitse baas wil Olympique Marseille uittenue Isaac Lihadji kind voortbouwen op de memorabele run van PSG naar de Champions League-finale, terwijl de Franse grootmacht in gesprek blijft over een nieuw contract voor Eric Maxim. Choupo-moting.

Koop en verkoop Olympique Marseille shirt Isaac Lihadji kind/dame/heren met hoge korting in de sale,Goedkope Olympique Marseille thuisshirt/uitshirt/derde shirt, Uitgang Olympique Marseille shirt Isaac Lihadji kind/dame/heren online bestellen, Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking van je eigen naam of nummer

Koop en verkoop Frankrijk shirt Isaac Lihadji kind/dame/heren met hoge korting in de sale, Uitgang Frankrijk shirt Isaac Lihadji kind/dame/heren online bestellen.

Olympique Marseille thuistenue 2021 kopen online

Olympique Marseille uittenue 2021 kopen online

Koop en verkoop Olympique Marseille shirt Isaac Lihadji kind/dame/heren met hoge korting in de sale,Goedkope Olympique Marseille thuisshirt/uitshirt/derde shirt, Uitgang Olympique Marseille shirt Isaac Lihadji kind/dame/heren online bestellen, Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking van je eigen naam of nummer Koop en verkoop Frankrijk shirt Isaac Lihadji kind/dame/heren met hoge korting in de sale, Uitgang Frankrijk shirt Isaac Lihadji kind/dame/heren online bestellen. Olympique Marseille thuistenue 2021 kopen online Olympique Marseille uittenue 2021 kopen online