Getafe Mathías Olivera 17 shirt Getafe Mathías Olivera 17 shirt
Rated 4.4/5 based on 18 customer reviews
Euro29 In stock
Product description: {des}

Goedkope Getafe shirt Mathías Olivera, koop uw Getafe voetbaltenue Kind/Dame/Heren met hoge korting in de sale

Na de 3-1 nederlaag van zaterdag tegen Crystal Palace, riep Luke Shaw de club op om de Getafe voeltaltenue Mathías Olivera ploeg te versterken door te tekenen voordat de transferperiode op 5 oktober sluit.

Ironisch genoeg zou Telles de voormalige aas van Southampton een veel sterkere concurrentie Getafe shirt Mathías Olivera bieden dan hij de afgelopen jaren gewend was, en de Braziliaan is duidelijk bedrevener in aanvallende gebieden dan de Engelse international.

Telles scoorde afgelopen seizoen elf goals en Getafe voetbalshirt Mathías Olivera leverde acht assists in de Primeira Liga, hoewel de vleugelverdediger wel strafschoppen kreeg voor Porto.

De Braziliaan zou al een contract hebben gesloten met United, waar hij tot £ 75.000 Getafe thuistenue Mathías Olivera per week zal verdienen.

Er wordt beweerd dat het hoogste bedrag dat United bereid zou zijn te betalen voor Telles ongeveer £ 22 miljoen is, maar de club hoopt Getafe tenue Mathías Olivera kind dat bedrag nog verder te verlagen.

Nu de tijd op de markt dringt, zal United al hun inspanningen richten op het aantrekken van een rechtsbuiten.

Dortmund-ster Jadon Sancho blijft het prioriteitsdoel van Getafe thuisshirt Mathías Olivera kind de club, maar het lijkt steeds onwaarschijnlijker dat de giganten van de Bundesliga de Engelse international zo laat achter het raam laten.

Untied zal Getafe thuistenue Mathías Olivera daarom de markt voor een alternatief bezwijken, met Inter Milan 's Ivan Perisic en Juventus' Douglas Costa beide mogelijkheden.

Porto-ster Alex Telles heeft geruchten aangewakkerd dat hij op weg zou kunnen zijn naar Old Trafford Getafe voetbalshirt Mathías Olivera door het bericht van Patrice Evra over Manchester United en de iconische voormalige manager van de club, Sir Alex Ferguson, op Getafe uitshirt Mathías Olivera kind Instagram te 'liken'.

Telles, 27, is naar voren gekomen als het topdoel van Ole Gunnar Solskjaer als linksback en heeft persoonlijke voorwaarden afgesproken met United, maar de Rode Duivels zijn er Getafe uittenue Mathías Olivera kind tot dusver niet in geslaagd om een ​​deal te sluiten met Porto over de prijs van de Braziliaan, met iets meer dan een resterende week van de zomertransferperiode.

De verdediger is vastbesloten om voor Getafe voeltaltenue Mathías Olivera kind de deadline een zet door te zetten en smeekt Porto hen om hun vraagprijs van € 20 miljoen (£ 18,3 miljoen) te verlagen, aangezien de Getafe thuistenue Mathías Olivera kind Rode Duivels hem dichter bij £ 12 miljoen waarderen.

Telles is in het verleden nauw verbonden geweest met Chelsea en denkt dat dit zijn enige kans zou kunnen zijn om in de Getafe tenue Mathías Olivera kind topjaren van zijn carrière over te stappen naar een elite Premier League-team.

De Braziliaans international was open met Porto over zijn ambities om naar United te verhuizen Getafe uitshirt Mathías Olivera en fans met arendsogen zijn ervan overtuigd dat hij wanhopig wil meedoen aan zijn sociale media-activiteit op donderdag.

Hij werd betrapt op het 'leuk vinden' van Evra's post op Instagram over Getafe shirt Mathías Olivera kind zijn dagen onder Fergie als de linksback van United - de positie die Telles hoopt zich eigen te maken in het Theatre of Dreams.

Ondanks dat zijn Getafe thuistenue Mathías Olivera kind plaats schijnbaar in gevaar kwam met de mogelijke toevoeging van een nieuwe linksback, drong Luke Shaw er bij de club op aan om meer spelers Getafe tenue Mathías Olivera binnen te halen na hun nederlaag tegen Crystal Palace.

Shaw vertelde TV2: 'We hebben een erg goede groep, maar persoonlijk denk ik dat we meer spelers nodig hebben Getafe uittenue Mathías Olivera kind om de ploeg te versterken.

United is ook op zoek naar versterking op de rechtervleugel en de centrale verdediger voordat de transferwindow dichtvalt.

Jadon Sancho blijft het belangrijkste aanvalsdoel van Solskjaer, maar de Rode Duivels zijn Getafe thuisshirt Mathías Olivera gedwongen om de markt af te speuren naar mogelijke alternatieven, waarbij Borussia Dortmund de vraagprijs van de jonge Engelsman £ 108 miljoen verdedigt.

Koop en verkoop Getafe shirt Mathías Olivera kind/dame/heren met hoge korting in de sale,Goedkope Getafe thuisshirt/uitshirt/derde shirt, Uitgang Getafe shirt Mathías Olivera kind/dame/heren online bestellen, Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking van je eigen naam of nummer

Koop en verkoop Uruguay shirt Mathías Olivera kind/dame/heren met hoge korting in de sale, Uitgang Uruguay shirt Mathías Olivera kind/dame/heren online bestellen.

Getafe thuistenue 2021 kopen online

Getafe uittenue 2021 kopen online

Koop en verkoop Getafe shirt Mathías Olivera kind/dame/heren met hoge korting in de sale,Goedkope Getafe thuisshirt/uitshirt/derde shirt, Uitgang Getafe shirt Mathías Olivera kind/dame/heren online bestellen, Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking van je eigen naam of nummer Koop en verkoop Uruguay shirt Mathías Olivera kind/dame/heren met hoge korting in de sale, Uitgang Uruguay shirt Mathías Olivera kind/dame/heren online bestellen. Getafe thuistenue 2021 kopen online Getafe uittenue 2021 kopen online